Sjukstugan - I väntrummet EP

Sjukstugan - I väntrummet EP

On-Axis Recordings presenterar stolt:

SJUKSTUGAN - I väntrummet

Och passar samtidigt på att välkomna dem till On Axis crew!

2012 kom deras debutalbum ”Rap På Svenska" som bl.a innehöll "Frånvarande/Närvarande", "Undervattensterapi", "Kärleksbarn" och monsterhiten “Zig Zag” tillsammans med Rikard “Skizz” Bizzi.

Den 9:e maj är det dags för uppföljaren Psykoakustik. Men först ut är alltså den 3 låtar tunga EP’n “I Väntrummet”. Gästad av inga mindre än Cleo, Kristin Amparo, Frida Winlöf och Gustav ”Dungen” Ejstes.

Om ni mot förmodan missat SJUKSTUGAN så består gruppen av Dirty Jens, Buju Anton och DJ Bjarne B. Dessa herrar har varit aktiva på den svenska hip hop scenen i en rad andra konstellationer under lång tid, men som SJUKSTUGAN sedan 2011. Sedan dess har de byggt upp en stadig fanbase med sin mix av lekfullhet och självdistans när de svepte in över den svenska hiphopscenen som en välbehövlig fräsch fläkt med sin debut.

“I väntrummet” finns tillgänglig i alla major digistores och streamingtjänster, etc. ▸ SpotifyiTunes

Släppet firas med fet fest på Scandic Malmen i Stockholm nu på lördag den 12:e april. Sjukstugan framför låtarna från EP'n och DJs under kvällen är Bjarne B, Gorgeous och Jayzon. Kolla in eventet på Facebook.


Facebook|Instagram|Soundcloud|Spotify|Twitter|Youtube
© 1999-2018 On-Axis Recordings, All Rights Reserved.